Studio

Maak werk van je talent

Stap de wereld in

Je eigen muziek, meditaties of andere audiocreaties opnemen is een magisch proces! Alles wat je op dit moment belichaamt, giet je in een vorm die beluisterd kan worden over de hele wereld. Dat is onwijs tof, maar het is ook een kwetsbaar en intiem proces. Het is dan ook heel belangrijk dat je dit creatieproces in kunt gaan in ontspanning, vertrouwen en veiligheid. Alleen zo kun je alles van jezelf meenemen en vastleggen op de gevoelige plaat. Naast kennis is er in mijn ervaring dan ook vooral een veilige bedding, ontspannen sfeer en een goede klik nodig bij je producer.

Daarin kan ik een grote bijdrage leveren. Ik stem me namelijk volledig af op wat jij nodig hebt om tot je volle potentie te komen en ben spaceholder voor jouw opnames en het proces van creatie. Waar nodig is kan ik je bijstaan in je muzikale keuzes en prestaties om ze naar een volgend level te brengen. En in de afronding van het mixen en masteren blijf ik in contact en neem ik je mee in het proces.

Van begin tot eind ben ik er voor je.

PORTFOLIO

Diepe Stilte (Single; 2023) – Fleur Veldhuis // Luister
Cosmic Harmony
(CD, 2023) – Marijn & Veerle // Luister
Mother (Single; 2022) – Fenna Mei Mei   // Luister // Bekijk
Mens (EP; 2022) – Roosmarijn  // Luister

PORTFOLIO

Cosmic Harmony (CD, 2023) – Marijn & Veerle // Luister
Mother (Single; 2022) – Fenna Mei Mei   // Luister // Bekijk
Mens (EP; 2022) – Roosmarijn  // Luister

Wat andere ervan vinden

 • Het was een mooie en hartverwarmende ervaring om samen met Michaël onze muziek op te nemen. Zijn zachte aanwezigheid was ondersteunend en bevorderlijk in de muzikale ruimte, die voor ons een delicate en heilige ruimte is. Zijn akoestische gevoeligheid en technische knowhow zorgden ervoor dat onze trillingen vastgelegd konden worden met de warmte en helderheid waar we op hoopten. Bedankt!”

  Marijn & Veerle
  Medicine Musicians
 • Ik ben ontzettend blij met Michaël als producer. Hij is afgestemd en precies en voelt wat de kern is van wat mijn muziek wil kanaliseren. Dat maakt het opnemen een magisch proces!
  Zijn zorg en betrokkenheid naderhand zijn me ook heel dierbaar. Een echte mannelijke muziek-doula!

  Fenna Mei Mei
  Singer-Songwriter
 • Het is heerlijk om met Michaël samen te werken. Ik ervaar hem als afgestemd, open in zijn communicatie, bereid om telkens weer bij te sturen waar nodig en met een heel oprecht hart vol passie voor dit vak. Hierdoor werden het niet alleen prachtige nummers maar bleef de muziek heel eigen en kloppend met mijn gevoel voor de juiste sfeer en smaak.

  Roosmarijn
  Theatermaakster